expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 18 January 2018

PERCUTIAN BAJET: AL SAFINA KIJAL TERENGGANU

Assalamualaikum semua.
Belum terlambat kan nk wish Selamat Tahun Baru 2018. :)

Post kali ni sy nk share kepada korang yang suke percutian bajet atau lebih dikenali last minit mcm sy.

Pernah dengar tak Al-Safina Kijal Beach Resort ?Mungkin korang yang tinggal di area Kemaman/Kijal dah biasa dengar kan. Sy dimaklumkan sebelum ni tempat ni famous dengan makanan selera timur tengah. Restoren Al safina hanya menyediakan hidangan nasi Arab.

First time sampai terus fall in love sbb betul2 dekat dengan pantai. okey jom kite tengok gambar ye. 
Sekarang ni sy tak boleh nk bukak website Al safina. tapi kalau korang nk booking boleh booking via direct call or mne2 online booking. (tiada goverment rate tau)

(Gambar sendiri + gambar google sebab tak sempat nk snap semua)

AddressNo 1212 Kampung Che Wan, Jalan Pantai Penunjuk, 24100 Kijal
















Korang jalan straight je ke belakang terus ke pantai




memang best lepak tepi pantai


Family Day Maybank Kerteh



























Ade dewan tau untuk dinner



Kami join dinner Maybank Kerteh










kalini tak byk nk tulis.korang dah enjoy gambar kan. he he he
Senang je nk jumpe tempat ni. Gune waze ye. Resort ni ke dalam sikit. sbb mmg betul dekat pantai. Pantai pun cantik bersih. Memang sesuai untuk family day.
okay gais jumpe lagi next post!


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :D